Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В Audi підтвердили розробку топової версії RS 7 Sportback

Нове покоління Audi RS 7 Sportback отримає гібридну силову установку, яка зможе розвивати до 700 к.с. максимальної потужності. Про це стало відомо на минулому тижні, крім цього нам вдалося дізнатися, що донором пагін гібридної системи для зарядженого RS 7 Sportback стане агрегат від флагманської моделі Porsche Panamera.

На минулому тижні шпигунські камери відзняли тестові випробування топової модифікації  Audi RS 7 Sportback, яка повинна дебютувати вже в наступному році. Як відомо, заряджені версії автомобілів Audi відрізняються від звичайних більш агресивним зовнішнім виглядом та декоративними елементами. Тестовий прототип RS 7 Sportback отримав подвійний вихлоп, збільшені тормозні механізми та величезні повітрозабірники. Також, можна розгледіти підготовлені місця під фірмові шильдики RS.

Зі слів директора Audi Марка Ліхте на початку 2018 року на ринок вийде автомобіль з двома варіантами трансмісії на вибір. Базова RS 7 буде оснащена 4.0-літровим бензиновим двигуном з подвійним турбонаддувом, який запозичений у Porsche Panamera Turbo і Bentley Continental GT. А в розширеному пакеті суперкупе використовуватиме надсучасну плагін гібридну систему від Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid. Водночас, чотири дверне купе побудоване на платформі нового седану Audi A8.

Насправді, бензиновий V8 розвиває 650 к.с. та 800 Нм крутного моменту, але завдяки допомоги у вигляді електричного модуля потужність виростає до 700 к.с. В парі з силовою установкою агрегатується 8-ступенева автоматична коробка перемикання швидкостей S-tronic. Повний привід quattro навіть не обговорюється, адже без нього суперкар стане некерованим та нецікавим з точки зору керованості.

Нове покоління Audi RS 7 Sportback зможе розігнатися від 0 до 100 км/год лише за 4 секунди, а максимальна швидкість становитиме 250 км/год з обмежувачем та 280 км/год у спец версії. Водночас, гібридна версія RS 7 Sportback E-Hybrid долатиме позначку у 100 км/год всього за 3,5 секунди.

Також стало відомо, що Audi RS 7 Sportback з гібридною установкою буде випускатися під суббрендом Audi Sport, тому необхідно трохи почекати до цього визначного моменту в історії марки Audi… 

27.11.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В Audi підтвердили розробку топової версії RS 7 Sportback

Політика конфіденційності